gore-tex®
shakedry™ jassen

Nu in gekleurde modellen verkrijgbaar

SHOP NU

Gore kijkboek

GORE maakt het mogelijk om er in alle soorten weer op de fiets op uit te gaan of je hardloopschoenen aan te trekken. Al hun producten zijn op elkaar afgestemd, dit noemen zij het Integrated Outfit System. De functie, pasvorm en het design helpen je om comfortabel en optimaal te presteren

Gore C7
Gore-Tex®
SHAKEDRY™ jas

- Wedstrijdgerichte pasvorm
- Erg licht
- Compact
- Duurzame wind- en waterdichte werking
- Water loopt van het oppervlak af

Gore C5
Gore-Tex® SHAKEDRY™
1985 jas (met reflectie)

- Halfruime pasvorm
- Achterzak
- Reflecterende opdruk om op te vallen
- Slimme kraag
- Duurzame wind- en waterdichte werking
- Water loopt van het oppervlak af

Gore R7
GORE-TEX® SHAKEDRY™
jas (capuchon)

- Volledig wind- en waterdicht
- Gemaakt van het meest ademende GORE-TEX® ooit
- Handig compact
- Capuchon en hoge kraag voor bescherming tegen het weer

Gore C7 Gore-Tex® SHAKEDRY™ jas

De lichtste en best ademende jas van GORE-TEX® ooit. Schud 'm droog!

De nieuwe GORE-TEX® SHAKEDRY™ jassen hebben een buitenlaag die water afstoot. Dit zijn de lichtste en best ademende jassen van GORE-TEX® die er te krijgen zijn. Het design en het oppervlak van de stof dat voorkomt dat water opgenomen kan worden zijn uniek. Fietsers hoeven niet langer te worstelen met natte kleding en de bijbehorende kou. Ook wordt de jas niet zwaarder omdat regen niet wordt opgenomen. Schudt de jas een paar keer en voilà!

Gore C5 Gore-Tex® SHAKEDRY™ 1985 jas (met reflectie)

Voel je licht en snel in wisselvallig weer

De originele GIRO jas die in 1985 werd uitgebracht was de eerste jas van GORE BIKE WEAR® en het was bovenal ook de eerste fietsjas van GORE-TEX® ooit. De jas was zowel waterafstotend als ademend, wat het comfort van fietsers ten goede kwam en hen beter tegen het weer beschermde. De nieuwe ONE 1985 GTX® SHAKEDRY™ jas is gemaakt met hetzelfde doel. De jas bestaat uit het nieuwe, lichte GORE-TEX® Active, een stof die water afstoot en voor ventilatie zorgt, zelfs wanneer de regen met bakken uit de lucht komt.

ONE GORE-TEX® SHAKEDRY™ hardloopjas

Deze jas is gemaakt van GORE-TEX® Active laminaat, dat is de lichtste, meest ademende en volledig water- en winddichte stof van Gore tot nu toe. GORE brengt nu voor het eerst een damesmodel uit.

Er is nu een mooie damesjas van de uitzonderlijk waterdichte, winddichte en ademende materialen die Gore gebruikt verkrijgbaar. De jas is getailleerd en zorgt voor prettige bedekking. Dit is de GORE-TEX® SHAKEDRY™ damesjas - en de jas treft een prachtige balans tussen stijl, een laag gewicht en een foutloze werking. Wil je optimaal presteren, zelfs wanneer het weer tegenzit, dan is dit de beste keuze.

Terug naar boven