Sociale media en prijsvragen

Wiggle en sociale media

Bezoek onze officiële Facebookpagina!

Het team van Wiggle bestaat uit enthousiaste fietsers, triatleten & hardlopers en delen leuke en relevante informatie graag met anderen. Volg Wiggle op Facebook voor het laatste nieuws, nieuwe foto’s, nieuws over evenementen en prijsvragen waar u zich voor aan kunt melden! Wij plaatsen posts in de volgende talen: Engels, Japans, Zweeds, Frans, Italiaans, Nederlands, Duits, Russisch en Chinees.

Wordt vrienden met Wiggle op Facebook: www.facebook.com/wiggle

 

Volg ons op Twitter

Op Wiggles Twitter feed kunt u alles over geldige aanbiedingen en prijsvragen vinden. U heeft toegang tot Twitter op uw smartphone, tablet en desktop. Volg Wiggle op Twitter: http://www.twitter.com/wigglebikeshop

 

Bekijk onze video's op YouTube

Op ons videokanaal kunt u een groot aantal vermakelijke en informatieve video’s van onze leveranciers en atleten en over de door Wiggle georganiseerde evenementen vinden. Wilt u meer weten over Wiggle of hoe sommige producten werken, breng dan vooral een bezoek aan //www.youtube.com/wiggle.

Disclaimer: Wiggle is niet de eigenaar van de posts en/of opmerkingen van bezoekers aan Wiggle op Facebook, Twitter of YouTube. U geeft Wiggle echter wel het recht om de geplaatste informatie zonder enige vorm van betaling, vergoeding of een aandeel van de opbrengst te gebruiken of door te spelen of door te verkopen. Deze distributieovereenkomst is onbeperkt, overdraagbaar en internationaal rechtsgeldig.

Beoordeel & win

Beoordeel & win

Wanneer u onlangs een bestelling bij Wiggle heeft gedaan, kunt u kans maken op een cadeaubon van €120 door een productbeoordeling te schrijven.

Alle klanten die een bestelling bij Wiggle geplaatst hebben, kunnen aan deze prijsvraag meedoen. Schrijf een productbeoordeling in uw moedertaal. Er zal iedere maand een winnaar gekozen worden uit de groep van klanten die in die maand een beoordeling heeft geschreven!

Hoe schrijf ik een productbeoordeling?

 • Benoem alle eigenschappen van het artikel. Wat kunt u er allemaal mee doen?
 • Weeg de goede en slechte eigenschappen tegen elkaar af om tot een eerlijke conclusie te komen.
 • Het is toegestaan om foto’s van of video’s over het product te uploaden.

Heeft u meer uitleg nodig over het schrijven van een beoordeling, klik dan op de volgende link:

Handleiding bij het schrijven van een beoordeling

Algemene voorwaarden

 1. Er zal iedere maand een willekeurige winnaar na het sluiten van de beoordelingsdatum gekozen worden. Om in aanmerking te komen voor deze prijs dient u tussen de gestelde tijd een beoordeling te schrijven. In de eerste week van maart zal er dus een winnaar gekozen worden die in februari een product beoordeeld heeft.
 2. Tijd is gebaseerd op GMT.
 3. Er zal een willekeurige winnaar uitgekozen worden, die een waardebon ter waarde van €120 in ontvangst mag nemen.
 4. Het is niet mogelijk om in plaats van een waardebon een som geld te ontvangen. De waardebon kan niet verzilverd worden.
 5. Alle klanten die een bestelling bij Wiggle geplaatst hebben kunnen aan deze prijsvraag meedoen door een beoordeling binnen de genoemde maand te schrijven.
 6. U mag meerdere beoordelingen schrijven. Zo neemt uw kans op winnen toe, uw naam wordt dan namelijk meerdere keren toegevoegd.
 7. U dient de beoordeling in uw moedertaal te schrijven.
 8. Wiggle behoudt het recht om een andere prijs met een gelijke waarde aan de winnaar uit te reiken zonder de winnaar daar eerst van op de hoogte te moeten brengen.
 9. Wiggle Limited behoudt het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de regels en voorwaarden van een bepaalde prijsvraag te wijzigen of een prijsvraag te annuleren.De consument draagt zelf de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van eventuele wijzigingen of annuleringen. Uw rechten als consument worden niet door deze algemene voorwaarden geschonden.

Algemene voorwaarden voor Wiggle prijsvragen

Algemene voorwaarden voor prijsvragen bij Wiggle:

 1. Alle prijsvragen worden u aangeboden door Wiggle Ltd. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, Portsmouth, Hampshire, PO6 3EN
 2. Alle onderstaande regels en voorwaarden, alsmede andere specifieke voorwaarden voor een bepaalde aanbieding of prijsvraag (zie onderstaande verschillende prijsvragen) vormen samen de regels (Regels) waaraan de prijsvragen en deelnemers gebonden zijn. Deze voorwaarden zijn, tenzij anders aangegeven, van toepassing op alle aanbiedingen en prijsvragen die Wiggle op de website opgezet heeft (Prijsvragen). Wanneer u aan een prijsvraag meedoet, stemt u met deze voorwaarden in en belooft u zich aan de uiteengezette regels te houden.
 3. Wiggle Limited behoudt het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de regels en voorwaarden van een bepaalde prijsvraag te wijzigen of een prijsvraag te annuleren. Klanten kunnen meer informatie over eventuele wijzigingen op deze pagina of de startpagina van de website wiggle.nl vinden. U kunt ook een papieren kopie van deze algemene voorwaarden aanvragen door een gefrankeerde envelop met ingevuld adres naar Wiggle Ltd. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, Portsmouth, Hampshire, PO6 3EN, United Kingdom op te sturen.
 4. In het geval dat er enige onenigheid of onduidelijkheid over deze algemene voorwaarden, de desbetreffende prijsvraag en de te winnen prijs, alsmede het gedrag van deelnemers, enige uitslagen en alle andere zaken met betrekking tot de prijsvraag ontstaat, heeft Wiggle het laatste woord. Hierover valt niet verder te discussiëren of corresponderen.
 5. Alle regels en voorwaarden voor deze prijsvragen en wedstrijden vallen onder de Britse mededingingswet.
 6. Deelnemers mogen niet jonger zijn dan 18 jaar.
 7. Deelnemers kwalificeren zich voor de prijsvraag door zich aan de uiteengezette stappen en deadline te houden. Wanneer u deze stappen niet volledig volgt of u zich te laat aanmeldt, wordt u automatisch gediskwalificeerd.
 8. Er kan bij verschillende prijsvragen om bewijs van identificatie gevraagd worden (bijvoorbeeld een geldig paspoort of visum).
 9. Medewerkers van Wiggle Limited of enige andere betrokken of belanghebbende partijen (zoals specifieke fabrikanten) bij deze prijsvraag, alsmede enige betrokken adverteerders of medewerkers van mediabedrijven en hun familieleden zijn van deelname aan deze prijsvragen uitgesloten. Wiggle behoudt het recht te beoordelen welke deelnemers gerechtigd zijn naar de beloofde prijzen mee te dingen.
 10. Wiggle Limited zal de prijzen naar eigen goeddunken uitreiken. Er zullen geen prijzen aan onrechtmatige deelnemers toegekend worden.
 11. Winnaars van de prijsvraag zullen op de hoogte gebracht worden via de beschreven manier in de specifieke voorwaarden van de desbetreffende prijsvraag. Wanneer Wiggle bericht krijgt dat de e-mail waarin de winnaar op de hoogte gebracht wordt niet bezorgd kon worden of Wiggle geen antwoord van de winnaar krijgt, dan kan er óf een andere winnaar geselecteerd worden óf de oorspronkelijke winnaar wordt gediskwalificeerd. Meestal wordt er binnen 2 weken na de aangegeven sluitingsdatum een winnaar getrokken.
 12. De namen van de prijswinnaar(s) worden op de website van Wiggle geplaatst, alsmede de websites van de eventueel betrokken partijen.
 13. Wiggle trekt binnen 14 dagen na de aangegeven deadline een willekeurige winnaar uit de groep deelnemers, tenzij anders aangegeven in de voorwaarden bij de desbetreffende prijsvraag. Over de uitreiking en de gekozen prijswinnaars valt niet te twisten.
 14. Mocht het voorkomen dan een deelnemer wordt gediskwalificeerd, dan kan Wiggle naar eigen inzicht besluiten een vervangende deelnemer mee te laten dingen naar de hoofdprijs. Voor deze selectie gelden dezelfde regels en voorwaarden als voor de eerste selectieronde (Regels).
 15. Een deelnemer hoeft zich niet voor de prijsvraag te kwalificeren door speciaal een bestelling bij wiggle te plaatsen. U kunt zich opgeven door een e-mail met uw naam en adres naar competitions@wiggle.co.uk te sturen. Geef het onderwerp de naam van de prijsvraag. Let op: hiermee geeft u automatisch aan dat u verdere e-mails van Wiggle Ltd. wenst te ontvangen. Wilt u zich niet aanmelden voor niewsbrieven, promotie-e-mails of andere berichten over toekomstige prijsvragen van Wiggle, vermeld dan duidelijk 'NO MAILING LIST' (niet op contactlijst) in het bericht.
 16. Wiggle Limited kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige schade, verlies, verwondingen of teleurstellingen van de deelnemers aan of de winnaar van de prijsvraag. U doet mee op eigen risico.
 17. Wiggle Limited is niet verantwoordelijk voor technische defecten en problemen die als gevolg van technische gebreken zijn ontstaan. Deze defecten omvatten onder andere niet goed werkende telefoonlijnen, internetverbindingen, online computersystemen, computerapparatuur, servers, internet- en serviceproviders, computeronderdelen, software, websites, verkeersopstoppingen op het internet, enzovoorts. Geen van de bovengenoemde opgetreden problemen die als indirect gevolg van, of na aanmelding voor de prijsvraag zijn ontstaan, kunnen aan Wiggle geweten worden.
 18. Behandeling van persoonsgegevens: met alle persoonsgegevens van deelnemers aan de prijsvraag wordt vertrouwelijk omgegaan, deze informatie zal nooit aan derden worden doorgespeeld zonder de uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer of prijswinnaar. Dit is in navolging van de Wet Bescherming Persoonsgegevens 2010.