Wiggle

Wiggle

Wiggle inspireert iedereen, overal en elke dag. Beleef het avontuur met ons mee.

Als medeliefhebbers van sport, medegebruikers van het internet en hardwerkende teamgenoten bij Wiggle doen wij ons best om het de klanten naar de zin te maken. De meeste van onze medewerkers zijn helemaal gek van fietsen en alles wat daar bij komt kijken. Dit blijkt ook wel uit onze enthousiaste, goedgeïnformeerde klantenservice en onze grote aandacht voor detail. Vooral wanneer u technische vragen heeft en de lat op technisch fietsgebied hoog legt, zult u merken dat wij u prima van dienst kunnen zijn.

Bij Wiggle verkopen we uitstekende producten van verschillende huismerken, met name dhb, Verenti, LifeLine en Wiggle nutrition. Wij zijn zeer nauw betrokken bij het procutieproces om tegemoet te kunnen komen aan specifieke eigenschappen en wensen van onze klanten.

Sportactiviteiten buitenshuis brengen mensen samen en geven een gevoel van saamhorigheid en vervulling in het leven. Wiggle heeft zich dan ook tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen te bereiken en de mogelijkheid te bieden om zich te verdiepen in de fietssport en de triatlon – omdat iedereen van de bovengenoemde voordelen zou moeten kunnen genieten in het leven!

Wij willen het soort online winkel zijn waarmee we zelf als klant in zee zouden gaan. Wij proberen ons daarom voortdurend in onze klanten te verplaatsen en doen ons best om het u naar de zin te maken.