WAT HOUDT EEN PRIJSVERGELIJKING BIJ WIGGLE IN?

Wij willen dat klanten uit Nederland en België bij Wiggle ook het beste uit zijn. Dit doen we in de eerste plaats door een fantastisch assortiment online te zetten en goede klantenservice te verlenen, maar wij doen ook altijd ons best om de prijzen zo scherp mogelijk te houden. Wij hebben ons tot doel gesteld klanten altijd de laagste prijs te bieden. Dit houdt niet alleen in dat we de prijzen verlagen wanneer klanten een product voor een lagere prijs bij een concurrent vinden, wij beloven u met onze prijsvergelijking ook het volgende:

  1. Wij zullen prijzen bij Wiggle voor de klant vergelijken en verlagen wanneer we het product bij een concurrent voor een lagere prijs vinden. Het is zowel voor ons als voor de klant fijn om te weten dat u bij Wiggle het voordeligst uit bent. Wij zullen daarom ons uiterste best doen om de prijzen bij onze grootste concurrenten in de gaten te houden en producten in prijs te verlagen wanneer we deze voor een lagere prijs op hun website kunnen vinden. Wij doen dit graag voor onze klanten, zodat u en anderen dat zelf niet hoeven te doen.
  2. Kunt u een product ergens anders goedkoper vinden, dan zullen we deze naar aanleiding van uw bericht bij Wiggle voor dezelfde lage prijs verkopen. Wij willen absoluut voorkomen dat u een artikel ergens anders voor minder kunt bestellen dan bij Wiggle, maar het kan toch een enkele keer gebeuren dat u bij een concurrent minder hoeft te betalen, zij het door middel van promotionele kortingen of waardebonnen of niet. U krijgt het product bij Wiggle dan voor dezelfde lage prijs. Let op: we vergelijken de prijzen met onze grootste, erkende concurrenten. Zie ons beleid voor meer informatie.
  3. U kunt tot 7 dagen na aankoop om een prijsvergelijking vragen. Deze 7 dagen gaan in vanaf het moment dat u de bestelling plaatst. We zouden het zelf erg vervelend vinden wanneer we een product net na aankoop ergens anders goedkoper kunnen vinden. Vind u daarom in deze periode hetzelfde product bij de concurrent voor een lagere prijs, dan zullen we het verschil of via uw rekening of door middel van een waardebon aan u vergoeden. Lees onze algemene voorwaarden voor meer informatie.