U komt in aanmerking voor een gratis verzending!
Nederlands / USD / Verenigde Staten Wijzigen?
Wiggle
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg
Wiggle beloningen
Welkom!

Privacybeleid - Wiggle klantenservice

Privacybeleid & copyright

Wiggle Ltd hecht aan de bescherming van uw privacy. Wij zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) 2010. We verzamelen om twee redenen informatie over u: ten eerste, om uw bestelling te kunnen verwerken en, ten tweede, om u de best mogelijke service te kunnen verlenen. Wij zullen u in de toekomst geen e-mails sturen tenzij u ons daarvoor toestemming heeft gegeven. Wij bieden u bij het aanmaken van uw account de kans om aan te geven dat u geen toekomstige e-mails van onze marketingafdeling wenst te ontvangen.

Contactgegevens

Wiggle Ltd
3 Optima
Northarbour Spur
Portsmouth
Hampshire
PO6 3TU
United Kingdom

E-mail: info@wiggle.nl

Uitvoerend bestuur: Stefan Barden

Informatie:

Het soort informatie dat we over u opslaan wanneer u een bestelling plaatst of bij ons een account aanmaakt, bedraagt het volgende:

  • uw adres
  • uw telefoonnummer
  • uw e-mailadres

Deze informatie wordt opgeslagen op ons interne systeem, zodat, wanneer u een bestelling plaatst, onze website eenvoudigweg kan verifiëren of u al een klant bij Wiggle bent. Wij zullen geen gevoelige en persoonlijke informatie over u verzamelen zonder uw toestemming. De informatie die wij over u opslaan is correct en up-to-date. U kunt de informatie die wij over u opgeslagen hebben controleren door u aan te melden op de website van Wiggle of ons een e-mail te sturen. Treft u onjuiste persoonsgegevens aan, dan verwijderen of wijzigen wij dit direct voor u. Uw persoonsgegevens worden bij ons opgeslagen in overeenstemming met het internationale veiligheidsbeleid en de Wet bescherming persoonsgegevens 2010. Wij zullen uw gegevens niet doorspelen of doorverkopen aan derden. Het is ons toegestaan om bepaalde technologieën te gebruiken die uw gedragspatroon en dat van andere bezoekers aan onze website vastleggen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@wiggle.nl.

Wij gebruiken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voor de strategische ontwikkeling voor onze onderneming.
  • Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.

Gebruik persoonlijke informatie
We gebruiken persoonsgebonden informatie die we via onze website verzamelen:

  • Om updates te sturen over de status en afhandeling van uw bestelling(en).
  • Om u nieuwsbrieven en andere aanbiedingen en prijsvragen te sturen die relevant voor u kunnen zijn.

Wanneer u geen informatie over onze producten en/ of dienstverlening wenst te ontvangen, dient u het juiste vakje op het registratieformulier aan te vinken.

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres, gegevens en vervaldatum van uw creditkaart nodig. Deze gegevens stellen ons in staat om uw bestelling te verwerken en naar u op te sturen. Wij vragen u soms ook om uw telefoonnummer, in het geval dat wij dringend contact met u op moeten nemen over (problemen met) uw bestelling.

Aanmelding voor nieuwsbrief

Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief, dan zal uw e-mailadres voor marketingdoeleinden gebruikt worden tot de tijd dat u zich uitschrijft. Wenst u geen informatie over aanbiedingen, producten of diensten bij of van Wiggle te ontvangen, klik dan op de link 'afmelden' rechtsbovenaan iedere nieuwsbrief die u van Wiggle ontvangt of via uw account. U kunt zich uitschrijven wanneer u maar wilt.

Uw instemming
Door uw informatie aan Wiggle te verschaffen, stemt u ermee in dat wij en eventuele serviceproviders op de hierboven beschreven wijze gebruik maken van uw persoonsgegevens om uw bestelling te kunnen verwerken. Wanneer wij besluiten om onze privacyverklaring aan te passen, zullen wij hiervan bericht geven op deze webpagina. Zo bent u altijd op de hoogte van het soort informatie dat wij opslaan, evenals de wijze waarop deze informatie opgeslagen wordt, wat wij met uw gegevens doen en onder welke omstandigheden we deze informatie vrijgeven.

Gegevensbescherming
Onze website is zo opgezet dat uw gegevens niet toegankelijk zijn voor onbevoegden. Om deze beveiliging te waarborgen hebben wij de nodige fysieke, elektronische en beleidsmatige maatregelen getroffen ter bescherming van uw privacy. We nemen deze privacybescherming nog verder door u verdere persoonlijke maar redelijke vragen te stellen wanneer u een account aanmaakt of eventuele gegevens op uw account wilt wijzigen. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om uw persoonsgegevens af te schermen voor onbevoegden.

Onze dienstverlening verbeteren
Wiggle verkoopt, ruilt of geeft uw persoonsgegevens niet door aan derde partijen. Om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de wensen van onze klanten, gebruiken wij niet-op-u-terug-te-leiden, algemene informatie die ons helpt om Wiggle te verbeteren. Deze algemene informatie geven wij ook door aan partijen die bij ons adverteren en andere betrouwbare en geinteresseerde partijen waarmee wij een formele zakenrelatie zijn aangegaan. Wij kunnen onze adverteerders bijvoorbeeld vertellen welke pagina’s op onze website het meest bezocht worden en vooral hoeveel klanten bepaalde pagina’s van onze website geopend hebben. Deze informatie is absoluut niet terug te leiden op individuele klanten en er zal nooit door onze adverteerders met u contact openomen worden. Voor alle informatie die u van Wiggle ontvangt, heeft u zelf bij het aanmaken van uw account toestemming gegeven.

Cookies
Cookies zijn kleine tekstbestandjes die door uw browser worden opgeslagen op uw computer, waardoor uw computer bij herhaald bezoek aan een website door die website herkend wordt. Wanneer een website u verwelkomt en speciale informatie voor u verzamelt, gebaseerd op producten die u eerder bekeken heeft, leest de website in feite een cookie in uw browser. Wilt u niet dat er cookies op uw computer opgeslagen worden, dan kunt u dit instellen in uw browser. In plaats van een onmiddellijke weigering kunt u er ook voor kiezen om gewaarschuwd te worden wanneer een website een cookie aanmaakt. Wij raden u echter aan om cookies toe te staan omdat u anders niet van al onze diensten gebruik kunt maken.

Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Analytische programma's

  • Google Analytics is een systeem dat door veel websites gebruikt wordt om informatie op te slaan over wie er de website bezoekt. Google maakt zes verschillende cookies aan die een geldigheidsdatum hebben van 30 minuten tot wel 2 jaar. Deze cookies worden hoofdzakelijk gebruikt om onderscheid te kunnen maken tussen mensen die de website voor de eerste keer bezoeken en regelmatige bezoekers aan de website. Anonieme klanten, die de website voor de eerste keer bezoeken, krijgen een anoniem klantnummer toegewezen, waarmee de juistheid van de data van Google Analytics en de gebruiksvriendelijkheid van de website voor anonieme klanten gegarandeerd wordt. Deze cookies bevatten geen persoonsgebonden informatie en kunnen niet naar de klant/bezoeker teruggeleid worden. Ga voor meer informatie over Google’s gebruik van cookies naar http://www.google.co.uk/policies/privacy/ (informatie alleen in het Engels).
  • Het kan voorkomen dat Wiggle uw gegevens met een derde partij, namelijk een analytische groep, deelt om een beter inzicht in het winkel- en koopgedrag van hun klanten en hun prestaties als een webwinkel te krijgen. Dergelijk analytisch onderzoek helpt Wiggle om hun aanbod en service op de wensen van hun klanten af te stemmen. Deze derde partijen zullen enkel en alleen om de bovengenoemde redenen door Wiggle ingehuurd worden, wat betekent dat zij aan een contract gebonden zijn en onder geen enkele voorwaarde uw gegevens voor andere doeleinden mogen gebruiken dan om Wiggle te helpen om inzicht te krijgen in hun prestaties en de wensen en het gedrag van hun klanten op hun website. Door het contract te tekenen, is deze derde partij verplicht om uw gegevens door middel van dezelfde voorzorgsmaatregelen en professionele beveiliging die Wiggle zelf op de website handhaaft te beschermen. Wanneer een ingehuurde derde partij zich niet aan het getekende contract houdt, zal Wiggle alle mogelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat de derde partij niet langer toegang heeft tot de gedeelte data.

Plug-ins sociale netwerksites
Sociale netwerksites als Facebook en Twitter gebruiken plug-ins om gegevens op te slaan over het navigatiegedrag van gebruikers.

Privacy voor internationale klanten
Onze bovenstaande privacyverklaring kan voor sommige internationale bezoekers en klanten afwijkend zijn, overeenkomstig de geldende veiligheidsnormen voor internet en websites in het desbetreffende land.

Disclaimer
Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derde partijen doorspelen. Uw persoonsgegevens zijn vertrouwelijk en u zult nooit ten gevolge van een bestelling bij Wiggle ongewenste e-mails ontvangen. U kunt u aan- en afmelden voor nieuwsbrieven en e-mails over relevante aanbiedingen door hier te klikken. Heeft u nog vragen over het privacybeleid van Wiggle, stuur dan een e-mail naar info@wiggle.nl.

(terug naar boven)

Privacy & copyright

Het privacybeleid dat Wiggle hanteert is in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van 2010, welke gebaseerd is op richtlijn nr. 95/46/EG van het Europees Parlement en de Raad van 23 november 1995 inzake de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

Wij verwachten van u dat u zelf vertrouwelijk omgaat met de inloggegevens van uw Wiggle account.

Wij zullen uw naam en adres nooit aan derde partijen doorspelen zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Uw persoonsgegevens zijn vertrouwelijk en u zult nooit ten gevolge van een bestelling bij Wiggle ongewenste e-mails ontvangen.

De gehele inhoud van deze website, tekst en foto’s (met copyright) is eigendom van en wordt beheerd door Wiggle Ltd. Wanneer u de webpagina’s van Wiggle doorleest, stemt u er mee in dat u alleen bepaalde inhoud mag downloaden voor eigen gebruik en niet voor commerciële doeleinden. Het is niet toegestaan om de inhoud en tekst op de website van Wiggle op welke manier dan ook te kopiëren, op radio of televisie uit te zenden, te downloaden, op te slaan, over te dragen, in openbare ruimtes te laten zien of af te spelen of om op welke andere wijze dan ook te wijzigen of aan te passen voor andere doeleinden zonder daarvoor schriftelijke toestemming van Wiggle Ltd ontvangen te hebben.

Wanneer u op de website van Wiggle browset, stemt u ermee in dat u de content alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden mag gebruiken.

(terug naar boven)

Uitzonderingen & toezeggingen

Het is u toegestaan om korte citaten te gebruiken, op voorwaarde dat u vermeldt dat u deze informatie van de website van Wiggle heeft gehaald en bij uw verwijzing een link naar de oorspronkelijke tekst op onze website plaatst.

(terug naar boven)

Copyright / licenties

jQuery - JavaScript Library
jQuery JavaScript Library v1.7.1
http://jquery.com

Copyright 2012, John Resig
Dual licensed under the MIT or GPL Version 2 licenses.
http://jquery.org/license

Includes Sizzle.js
http://sizzlejs.com
Copyright 2011, The Dojo Foundation
Released under the MIT, BSD, and GPL Licenses.

Image Toolset - 360 Spin and Zoom
Image Toolset 360 Spin and Zoom v1.0.0
http://imagetoolset.com
The 360 Spin and Zoom is Copyright of Image Toolset Ltd - © Image Toolset Ltd. 2012. All rights reserved.
Any inclusion, redistribution, modification, resell or reproduction of part or all of the contents in any form is prohibited.
You may not, except with Image Toolset Ltd.’s express written permission, distribute or commercially exploit the content.
Nor may you transmit it or store it in any other website or other form of electronic retrieval system.

hoverIntent
hoverIntent v6
hoverIntent is currently available for use in all personal or commercial projects under both MIT and GPL licenses.
This means that you can choose the license that best suits your project, and use it accordingly.

imagesLoaded
jQuery imagesLoaded plugin v2.0.1
http://github.com/desandro/imagesloaded
MIT License. by Paul Irish et al.

iosSlider
http://iosscripts.com/iosslider/
Copyright (c) 2012 Marc Whitbread
iosSlider is licensed under the Creative Commons – Attribution-NonCommercial 3.0 License.

jCarouselLite
jCarouselLite - jQuery plugin to navigate images/any content in a carousel style widget.
Copyright (c) 2012 Ganeshji Marwaha (gmarwaha.com)
Dual licensed under the MIT and GPL licenses:
http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php
http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Version: 1.0.1

jQzoom Evolution Library
jQzoom Evolution Library v2.3 - Javascript Image magnifier
http://www.mind-projects.it
Copyright 2012, Engineer Marco Renzi
Licensed under the BSD license.
Redistribution and use in source and binary forms, with or without modification, are permitted provided that the following conditions are met:
Redistributions of source code must retain the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer.
Redistributions in binary form must reproduce the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer in the documentation and/or other materials provided with the distribution.
Neither the name of the organization nor the names of its contributors may be used to endorse or promote products derived from this software without specific prior written permission.
Date: 03 May 2011 22:16:00

jquery.thslide.js
jquery.thslide.js
v.0.1
Julien Decaudin - 04/2010
www.juliendecaudin.com

jQuery UI
jQuery UI 1.8.17
jQuery UI Widget 1.8.17
jQuery UI Mouse 1.8.17
jQuery UI Position 1.8.17
jQuery UI Dialog 1.8.17
jQuery UI Slider 1.8.17
Copyright 2011, AUTHORS.txt http://jqueryui.com/about
Dual licensed under the MIT or GPL Version 2 licenses.
http://jquery.org/license

Unobtrusive-Ajax
Unobtrusive Ajax support library for jQuery
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

Zebra_TransForm
http://stefangabos.ro/
author Stefan Gabos
version 2.0.1 (last revision: August 07, 2011)
copyright (c) 2011 Stefan Gabos
license http://www.gnu.org/licenses/lgpl-3.0.txt GNU LESSER GENERAL PUBLIC LICENSE
package Zebra_TransForm

(terug naar boven)