Geen resultaten gevonden

We konden geen resultaten voor het volgende trefwoord vinden: "Felt"

U zou ook kunnen controleren of u het woord juist heeft gespeld, u uw zoekresultaten juist heeft verfijnd of minder trefwoorden in kunnen typen.

Felt

Felt is een Amerikaans fietsmerk dat zich gevestigd heeft in Irvine in Californië. Het bedrijf werd begin 1990 opgericht door Jim Felt. Hij ontwikkelde de eerste triatlonfietsen die veel van ’s werelds beste atleten in de ironman naar de overwinning leidden. Felts strategie bestaat onder andere uit het sponsoren van hoog aangeschreven wielerploegen. Denk bijvoorbeeld aan de professionele Garmin Transitions raceploeg en Olympische triatleten Jan Frodeno en Emma Snowsill.

Felt is zeer gericht op het uitbrengen van nieuwe producten. In het begin verkochten ze een nederige 6 fietsen in de Verenigde Staten, vandaag de dag worden er 150 verschillende fietsen aan meer dan 30 landen verkocht. Het merk wordt vertegenwoordigt door een klein team van bekwame, toegewijde specialisten die samen keer op keer fietsen uitbrengen die de verwachtingen van fietsers overtreffen. Met een Felt fiets voelt u zich een unieke, trotse eigenaar van een fiets.

Felt laat zich niet meten door het succes van concurrenten. Het is hun drang om bestaande grenzen op het gebied van technologie te verbreken die de drijvende kracht achter de productie van nieuwe fietsen is. Het zal u niet verbazen dat hun universele motto als volgt luidt: “To design, develop, and deliver the best bicycles in the world. Period.” (De ontwikkeling, productie en levering van de beste fietsen in de hele wereld. Punt).