dhb

dhb

Het sportmerk dhb werd in 2004 in Hampshire, Engeland opgericht door Mitch Dall, Harvey Jones en Paul Bolwell. Wij hebben een grote passie voor sport vanwege de vrijheid, de gezonde buitenlucht en het algemene plezier in het leven dat sporten met zich meebrengt. Onze collectie van technische kleding is ingedeeld in verschillende categorieën om tegemoet te komen aan de eisen van sporters van verschillende niveaus. Zo kunt u eenvoudige kleding voor beginners, maar ook professionele kleding voor topatleten bij ons vinden. Kies bijvoorbeeld voor 2,5-laagse regenjassen of wielertruien die maar 90 g wegen. Laat het weer u niet binnenhouden.

Alle artikelen van dhb worden in huis, door ons eigen ontwerp- & ontwikkelingsteam in London vervaardigd. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt de hulp ingeroepen van globale experts op het gebied van ontwikkeling, materialen en kledingtechnologieën om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. dhb heeft zich tot doel gesteld duurzame kleding te ontwerpen die u helpt om u volledig op de sport te richten.

Wij zetten ons met hart en ziel in voor het welzijn van atleten over de hele wereld. Dit blijkt uit onze sponsoring van de Prudential RideLondon. Verder zijn we de officiële kledingsponsor van de professionele damesploeg Wiggle Honda en sponsoren we Peta Mullens (nationaal MTB kampioene Australië) en Nettie Edmondson (wereldkampioen baanwielrennen, onderdeel omnium & ploegenachtervolging).

dhb heeft de titel ‘kledingmerk van het jaar’ in de wacht gesleept bij de Total Women’s Cycling Awards in 2015. De stemming werd door fans uitgevoerd.

dhb Total Women's Cycling Award Winner