Boardman

Boardman

De nieuwe Boardman fietsen zijn ontworpen door een ware fietslegende. Van mountainbikes en racefietsen tot hoogpresterende hybridefietsen: de Boardman collectie heeft voor elk wat wils. Met Boardman ziet uw toekomst op het gebied van sport er rooskleurig uit, want alle fietsen zijn ontworpen met een verbeterde sportprestatie van hun klanten op het oog.

Fietslegende Chris Boardman (MBE), heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. De werelduurrecordhouder van de proloog in de Tour de France werd wereldkampioen, meervoudig landskampioen op zowel junior als senior niveau (hij behaalde meer dan 30 overwinningen) en won Olympisch goud op zijn onvergetelijke Lotus baanfiets.

Boardman heeft zijn land mogen vertegenwoordigen tijdens vier Olympische Spelen, de Gemenebestspelen en de Wereldkampioenschappen en is nu werkzaam als een topdesigner van fietsen. De uitzonderlijke Boardman fietsen hebben zelfs al een Olympische titel op hun naam staan; het Olympisch team baanwielrenners brak het record in Beijing op Boardman fietsen. Laat u zich ook meeslepen door het succes van Boardman Bikes!