Geen resultaten gevonden

We konden geen resultaten voor het volgende trefwoord vinden: "Asics"

U zou ook kunnen controleren of u het woord juist heeft gespeld, u uw zoekresultaten juist heeft verfijnd of minder trefwoorden in kunnen typen.

Asics

‘Anima Sana In Corpore Sano’ is Latijns voor een gezonde geest in een gezond lichaam. In dit motto komen duidelijk het onveranderde streven naar innovatie, kwaliteit en originaliteit en betrouwbaarheid van Asics naar voren.

In mei 1990 opende Asics het Research Institute of Sports Science in Kobe. Dit is een uniek centrum waar wetenschappers, atleten en coaches met elkaar samenwerken om het beste product op de markt te brengen. Het merk heeft sindsdien vele technische verbeteringen voor sportschoenen en -kleding ontwikkeld.

Het merk heeft zich voorgenomen uit te groeien tot het grootste sportmerk voor sportliefhebbers. Zij werken zodoende voortdurend aan nieuwe en zo goed mogelijke producten en passen bewezen en nieuwe technologieën op hun productlijnen toe. Telkens worden de grenzen van hun kennis en kunnen verlegd. Kies met Asics voor harmonie tussen lichaam en ziel.