Materiaal fietsvork
Materiaal fietsvorken

Vorken kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, zoals staal, aluminium, carbonfiber, titanium, magnesium of een combinatie van deze materialen. Elk soort materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen die uw prestatievermogen ten goede komen.

Wielgrootte
Wielgrootte

Fietswielen komen in verschillende maten op de markt, van 12" wielen voor kleine kinderfietsjes tot 700c wielen voor racefietsen en de grote 29" wielen die je op 29-er mountainbikes kunt vinden. Grote wielen geven een groter contactoppervlak met de weg, waardoor grip en stabiliteit bij hoge snelheid toenemen. Kleinere wielen wegen vaak minder, komen eerder op snelheid en zijn wendbaarder dan hun grotere broers.

De indeling van wielmaten wordt bepaald door het land waar het type fiets waarop deze banden gezet werden het meest populair was. Het kan dus voorkomen dat er gebruik gemaakt wordt van dan het Engelse maatstelsel en dan weer het metrieke stelsel. Wiggle zet de internationale standaard aanduiding achter beide maten om eventuele verwarring bij het vergelijken van producten te voorkomen.

Geen resultaten gevonden

We konden geen resultaten voor het volgende trefwoord vinden: "3T"

U zou ook kunnen controleren of u het woord juist heeft gespeld, u uw zoekresultaten juist heeft verfijnd of minder trefwoorden in kunnen typen.

Helaas konden we geen zoekresultaten vinden

Zoektips

  • Controleer de spelling en probeer het opnieuw
  • Probeer te zoeken met behulp van synoniemen, zoals 'schoen' in plaats van 'trainer'
  • Gebruik eenvoudige zoektermen en hou het kort om ongewenste zoekresultaten te voorkomen
  • Probeer de onderstaande categorieën om het product te vinden dat u zoekt

Merken waar andere klanten naar zoeken:

Zoeken op discipline:

Hulp nodig?

Onze kantenservice helpt u graag verder. We zijn geopend van 9:00 - 18:00 (maandag t/m vrijdag).

Neem contact met ons op
Terug naar boven